Kirjoittajat

Fainttos

Twitter | MyAnimeList
21-vuotias mies, joka opiskelee yliopistossa tietotekniikkaa. Aloitti anime- ja manga-harrastuksensa jo ala-asteella Salapoliisi Conanin ja Fruits Basketin myötä – unohtamatta tietenkin jo aiemmin nähtyjä Sailor Mooneja ja Hopeanuolia. On suhteellisen kaikkiruokainen seuraamiensa sarjojen suhteen ja on vasta alkanut oppimaan droppaamaan sarjoja kunnolla. Cosplay tuli kuvioihin lukiovuosina, ja siinä on edetty kisalavoille saakka. Käynyt kaksi japanin kurssia, mutta haluaisi olla siinä parempi. Muita herran harrastuksia ovat muun muassa piirtäminen sekä lauta-, video- ja roolipelien pelaaminen. Keräilee kauhupelejä.

Schaduw

Twitter | MyAnimeList

Nainen. 24 vuotta. Opiskelija. Tykkää animesta ja mangasta ja on enemmän tai vähemmän harrastanut niitä reilut 10 vuotta. Suosii erityisesti kaikkea dokidokia, kuten shoujoa, otomepelisovituksia ja vampyyreja. Jossain vaiheessa kuvioihin astuivat myös conit ja cosplay, joista jälkimmäistä tosin harrastaa nykyään enää melko satunnaisesti. Japanimaailmansa ulkopuolella pitää myös lauta-, video- ja roolipeleistä sekä fantasiakirjoista. Saattaa tarvita pian vieroitusta Love Live School Idol Festivalista voidakseen kirjoittaa joskus blogiinkin.

ToriSohva

Twitter | MyAnimeList

Muinainen senpai, tietoturvaopiskelija ja kahden nukkelin rakastava omistaja. Kieroon kasvanut aikuinen, joka menetettiin animelle liian nuorena. Katsoo erityisen mielellään taikatyttösarjoja. Harrastaa animetouhujen lisäksi valokuvausta ja piirtämistä. Pitää myös video- ja lautapeleistä, musiikista ja musiikkivideoista sekä länsiviihteestä kohtuulla nautittuna. Omaa ylimaallisen hyvän maun niin animessa kuin muillakin saroilla. Stalkkeriresurssit tarjoaa toriman.net.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: