Kevään 2015 huonot

Fainttos: Huonoja sarjoja en nyt montaa katsonut. Mutta muutama kehnompi teos tuli kuitenkin katsottua – ja ne aika lailla tulette näkemään tässä postauksessa minun valintoinani.

ToriSohva: Nyt kävi näin, että katsoin hirveän hyviä sarjoja enkä kerta kaikkiaan keksinyt paljoa ulisemista! Pitää tsempata nyt kesällä ja katsoa vain huonoa animea.

Huonoin tyttö

Tämän tytön designkin on jo kamala. Tuo tukka...

Islan designkin on jo kamala. Tuo tukka…

Fainttos: Tekisi mieli pistää Hestia tähän, mutta ei hän ehkä huonoin hahmo sentään tällä kaudella ollut. Sanotaan vaikkapa Plastic Memoriesin ”ihastuttava” Isla. Hahmon persoonallisuus on… Olla persoonaton. No, on Islalla jonkinlainen persoonallisuus: hiljainen, ujo ja hölmö. En jälleen kerran tajua, miten tällaisesta mitäänsanomattomasta hahmosta voi pitää – surullista vielä on, että hän on sarjan toinen päähenkilö.

ToriSohva: Euphon Rusetti-chan ansaitsee ehdottomasti tämän sijoituksen. Yuuko on hurjan söpö hahmo ihan hirvittävällä persoonalla. Ei sillä, etten silti pitäisi Yuukosta tosi paljon. Ehdottomasti paras huonoin tyttö ikinä.

Huonoin poika

Fainttos: Samanlaisilla perusteilla kuin Isla valittakoon Grisaia no Rakuenin päähenkilöpoika Yuuji Kazami. Persoonaton ja tylsä päähenkilö, jolle on kehitetty ylidramaattinen tarina. Persoonattoman hahmon myötä dramaattinen tarina ei tunnu yhtään niin dramaattiselta kuin se voisi olla oikeanlaisella hahmolla.

Heikoin kohtaus (juonipaljastuksia: jos on, merkkaa)

Fainttos: Sanotaan tähän vaikka kaikki Grisaia no Rakuenin loppukohtaukset, sillä en osaa valita niistä huonointa. Paljon typeriä, selittämättömiä asioita tapahtuu, ja jotkin konfliktit unohtuvat kokonaan. Lähes jokainen kohtaus viimeisissä jaksoissa on täyttä kuraa.

Rumin sarja

Kauniita hahmoja, olkaa hyvä

Kauniita hahmoja, olkaa hyvä

Fainttos: Arslan Senki on erittäin huonon näköinen sarja. Ensimmäisissä jaksoissa on yritystä (vaikka 3D-ukkoarmeijat valuvatkin ympäriinsä), mutta sen jälkeen mennään sieltä, missä aita on matalin.

Suurin pettymys

Fainttos: Tekisi mieli laittaa Arslan Senki tähän, mutta oikeastaan minulla ei ollut sitä kohtaan mitään odotuksia, joten en voi pettyä siihen. Laitanpa tähän siis Ore Monogatarin. Pidän sarjasta, mutta myönnän olevani siihen jokseenkin pettynyt. Syynä tähän on, että siinä ei tapahdu oikeasti paljon mitään. Kaipaisin hahmokehitystä tai jotain juonta edes. Usein ulisen, ettei 12 jaksoa riitä sarjalle, mutta tässä tapauksessa se olisi ollut sopiva jaksomäärä.

ToriSohva: Niin paljon kuin halusinkin sarjasta pitää, Plastic Memories jäi kiukuttamaan. Sarja näyttää kauniilta, hahmot ovat mukavia ja sympaattisia ja sarjan idea itsessään on kiinnostava. Tapaukset muuttuvat ikävä kyllä nopeasti täysin epäuskottaviksi ja hölmöiksi, ja pääjuontakin edistäessä hahmot tuntuvat toimivan välillä enemmän juonen tarpeisiin kuin omiin persooniinsa perustuen.

Huonoin yleistoteutus

Fainttos: Helppo valinta: Arslan Senki. Sarjalla on potentiaalia, mutta mikään ei toimi. Animaatio on järkyttävää, hahmoista ei saa otetta, tarinassa ei ole huippuhetkiä… Haluaisin pitää sarjasta enemmän, mutta se ei anna minulle mitään, mistä pitää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: