Talven 2015 huonot

Heti perään vaan talven huonoimmat! Parhaat kategorioitiin aiemmassa postauksessa.

Huonoin yleistoteutus

Fainttos: Shinmai Maou no Kaiyakusha oli kaikin puolin keskinvertainen sarja. Animaatio oli kankeaa, tarina mitäänsanomaton ja yllätyksetön sekä hahmot olivat tylsiä. Sarja ei oikeastaan ollut millään tavalla hyvä. Kyseessä on ecchi-sarja, joten tietenkin yksi pääpainoista on pikkupervoilussa. Jotkut, jotka sarjoja tämän aspektin takia katsovat, saattoivat tietenkin tästä teoksesta jotain saada irti.

ToriSohva: Mitään erityisen huonoa ei tullut katsottua, joten ohi tällä kertaa.

Huonoin tyttö

Fainttos: Näitäkin kyllä riitti.. Cinderella Girlsistä en ketään ehdota, sillä joku varmasti repisi pelihousunsa. Valitsen siis Absolute Duon Julie Sigtunan. Hän on olevinaan niin suloinen ja täydellinen, mutta hänen ulkomaalaisen taustansa vuoksi hän saa olla hieman höntti. Kielitaitonsa vuoksi hän on lisäksi kankea sosiaalisissa tilanteissa, mutta silti kaikki pitävät hänestä. Häntä voisi kutsua myös nimellä Mary Sue.

ToriSohva: En pelkää mitään ja sanon suurimman osan Tuhkimotytöistä olleen epämiellyttäviä ja inhottavia hahmoja, joiden kanssa en haluaisi varmaan olla missään tekemisissä oikeassakaan elämässä. Kun hahmot liikkuvat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta hajuttoman neutraalin ja ihan kamalan välillä, tällainen sarja kärsii tosi pahasti. Jos yksi tyttö pitäisi valita, niin kissatyttö Miku oli ihan ehdoton inhokkini.

You can't hate meow~?

How can you hate meow~?

Huonoin poika

Fainttos: Voinko valita kaikki taikapojat? En? No en sitten valitse heistä ketään, sillä en osaa valita huonointa. Mennään sitten vähän samalla linjalla kuin huonoimman tytön kanssa. Jos siinä valitsin Mary Suen, valitsen nyt Gary Stuen. Aldnoah.Zeron kahdesta päähenkilöstä Inaho on kyllä sellainen täydellinen poika että huh-huh. Jos hän ykköskaudella osasi jo kaiken, niin nyt kaikentietävän silmänsä vuoksi hän osaa vielä enemmän kaikkea. Pelkällä katseella hän näkee, valehteleeko joku muun muassa. Lisäksi hän näkee avaruuteen saakka silmänsä kanssa… Juu-u.. Kaiken kukkuraksi hänellä on sama sosiaalinen kankeus kuin Juliella, ja silti häntä ylistetään. En vain tajua tällaisia hahmoja.

ToriSohva: Kaikki animepojat ovat tyypillisesti yhtä huonoja, mutta ehkä Death Paraden tulppaanijäbä  oli tällä kertaa huonoin. Ettei kukaan luulisi, että tykkään sokeasti.

En kyllä olisi tekemisissä tyypin kanssa, joka katseellaan saa tietää kaikki tietosi.

En kyllä olisi tekemisissä tyypin kanssa, joka katseellaan saa tietää kaikki tietosi.

Rumin sarja

Fainttos: Tähän kategoriaan ehdokkaita löytyi yllättävän paljon. Jo monesti ehdottamani Maou no Kaiyakusha, Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu Love!, Tokyo Ghoul… Päädyin kuitenkin Ansatsu Kyoushitsuun. En yhtään pidä sen tyylistä ja animaatio on halpaa. Ehkä tämä on yksi syy miksen vieläkään ole jaksanut sitä kiriä kiinni.

ToriSohva: Bouei-bu vie kirkkaasti voiton. Pahikset näyttivät hauskoilta, ja hirviöt olivat kivasti pikkutyttöinsarjojen hengessä tehtyjä, mutta kurjat henshinit ja yleinen pliisuus jäivät paremmin mieleen. Henshinkohtauksiin panostaminen on kuitenkin ollut kautta historian niin tärkeä osa taikatyttögenreä niin tyttöjen kuin miestenkin sarjoissa, että sen laiminlyönti on paha isku koko sarjalle.

Tappakaa se vaan jo, loppuisi tämäkin sarja.

Tappakaa se vaan jo, loppuisi tämäkin sarja.

Suurin pettymys

Fainttos:

Tähänkin kategoriaan ehdokkaita on enemmän kuin liikaa. Moni sarja oli joko odotusten tai lupaavan alun jälkeen pettymys. Rolling Girls, Aldnoah.Zero, Durarara, taikapojat… Valitsin kuitenkin Ansatsu Kyoushitsun, sillä olin kuullut siitä niin paljon hyvää etukäteen. Ihmiset hehkuttivat sitä suuresti, ja ensimmäisen jakson nähtyäni en kyllä voinut ymmärtää sarjan suosiota. Enkä voi vieläkään. Ymmärtääkseni manga on parempi, joten ehkä tutustun siihen joskus. Pidän kuitenkin sarjan ideasta sen verran, että voin antaa sille mahdollisuuden.

ToriSohva: Ohi, en ikinä kadu mitään.

Mainokset

Yksi kommentti

  1. Te ette kyllä tajua animesta yhtään mitään. Siis mitä ihmettä, taikapojat ja Ansatsu tässä postauksessa? En edes halua ymmärtää. Mikä onni, että olen mukana taas ensi kaudella kertomassa parempia mielipiteitäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: