Kesäkauden mietteitä: Futsuu no Joskikousei ga [Locodol] Yatte Mita, PuriPara & Rail Wars!

Futsuu no Joskikousei ga [Locodol] Yatte Mita (3/?) – Katson

Piirrostyyli ei silmiä järin hivele, mutta ovathan nuo tytöt suloisia.

Piirrostyyli ei silmiä järin hivele, mutta ovathan nuo tytöt suloisia.

Nanako Usami tarvitsee rahaa, ja hänen sukulaisensa houkuttelee tämän tekemään keikkahomman. Tämän myötä hänestä tulee Yukari Kohinatan kanssa paikallisia idoleita, locodoleja. He tekevät pieniä hommia ympäri kaupunkia, ja ymmärtävät, ettei kaikki idolitoiminta ole niin maata mullistavaa, kuin voisi olettaa.

Locodol-käsite on todella hämmentävä ja omituinen, mutta jos tästä pääsee yli niin sarja on yllättävänkin kiva. Nanako ja Yukari ovat hellyyttäviä tyttöjä, joiden idolisählinkejä seuraa mielellään. Sarja ei todellakaan ole täydellinen, mutta hahmojen takia haluan jatkaa sen katsomista. Sarja on kivaa pikkuseurattavaa, muttei mitään mullistavaa.

PuriPara (2/?) – Todennäköisesti katson

3D-tanssi iskee taas.

3D-tanssi iskee taas.

PuriPara on paikka, jossa pikkutytöt ovat kuin taivaassa. On muotia, musiikkia ja tanssia. Lala Manakan koulussa PuriPara on kiellettyä, mutta hän haluaa silti käydä siellä. Hän osallistuu Mirei Minamin kanssa koelaulutilaisuuteen PuriParassa ja heillä menee hyvin. Tämä ei helpota Lalan innostusta PuriParaan, vaan päinvastoin.

Idolisarjat eivät ole aivan minun lempigenreni, mutta kävi tosin, ja tykästyin jotenkin PuriParaan. Ehkä syynä on se, että kun en ole tällaisia värikkäitä idolisarjoja oikeastaan katsonut yhtään, niin tämä jopa piristää minua. Ehkä pitäisi siihen niin hehkutettuun Love Liveenkin tutustua… Ei PuriPara ole kuitenkaan mikään hääppöinen sarja, mutta voin sanoa, että se on ihan piristävä väreineen ja iloisuutensa vuoksi. Sarjan 3D-tanssikohtauksista en hirveästi kuitenkaan tykännyt. Ne olivat jotenkin kankeita. Mutta kyllä varmaan jatkan tämän katsomista, ellei se nyt lopahda syystä tai toisesta.

Rail Wars! (2/?) – Todennäköisesti pudotan

Junahulluja - vaikka eivät edes näytä sellaisista jutuista kiinnostuneilta.

Junahulluja – vaikka eivät edes näytä sellaisista jutuista kiinnostuneilta.

Naohito Takayama haluaa työskennellä Japanin junamaailmassa. Hänet kuitenkin ehkä vähän odottamattomasti laitetaan työskentelemään turvallisuuspuolelle. Sarjassa kerrotaan, miten Naohito ja muutama muu tutustuvat tähän heille uuteen ja tuntemattomaan alaan.

Rail Wars! on tyhmä sarja, mutta se on myös viihdyttävä. Se ei ole huonoin sarja, muttei se ole hyväkään. En siis osaa oikein kiteyttää asioita, mitä sarjasta ajattelen. Se näyttää pääosin hyvältä, mutta sen tuotannossa on ollut jotain omituisia ongelmia (kuten se, että joissain kohtauksissa autot lentelevät piirtomokan ansiosta ympäri miljöötä). Niinkin tyhmä idea kuin junajuttujen opiskelu on saatu Rail Warsissa yllättävän mielenkiintoiseksi, mutta sarja on kyllä myös todella epälooginen.  Asiaa ei helpota harvinaisen kliseiset hahmot, jotka on kirjoitettu huonosti. Katson sarjaa vielä hieman eteenpäin, mutta saatan kyllä dropatakin sen pian.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: