Kesäkauden mietteitä: Free! Eternal Summer, Hanayamata & Sabagebu!

Free! Eternal Summer (5/13) – Katson

Luottamus ystäviin... On ystävyyttä!

Luottamus ystäviin… On ystävyyttä!

Uimapoijat jatkavat klubitoimintaansa, ja Riniäkin näkee enemmän. Siinä kakkoskauden tarina. No tulee kuvioihin mukaan joku Rinin lapsuudenystävä, joka ei tykkää, että Haru häiritsee Rinin uimista, mutta se siitä.

Vaikka tarina ei ainakaan parin jakson perusteella ole Freen kakkoskaudella kovin ihmeellinen, katsoo tätä mielellään. Hahmot ovat tässä vaiheessa jo tuttuja, ja voidaan vain nauttia heidän sähläilyistään ja syventää hahmojen välisiä suhteita. Kirjaimellisesti. Näiden muutaman jakson sisällä on ollut niin paljon paritusvihjailuja, että huh huh. Taidetaan tietää, millä sarja myy. Mutta jos vihjailut heittää sikseen, on sarja sitä samaa vanhaa Freeta kuin ensimmäinen kausi tarjosi. Jos pidit ykköskaudesta, pidät kakkosestakin.

Hanayamata (2/12) – Katson

Niin nättiä ~

Niin nättiä ~

Naru Sekiya ei loista sitten missään, ei ole koskaan loistanut. Hän tosin haluaisi olla hyvä edes jossain. Eräs ilta hän kohtaa tytön, joka haluaa tanssia tämän kanssa Yosakoi-tanssia, ja Naru nauttii tästä täysin siemauksin – hän haluaa enemmänkin tätä. Ujoutensa vuoksi hän kuitenkin lähtee kotiin. Seuraavana päivänä tyttö tulee samalle luokalle Narun kanssa vaihto-oppilaana, ja hän houkuttelee Narun perustamaansa Yosakoi-klubiin.

Kertakaikkisen nätti, miellyttävä ja hellyyttävä. Näin voisin kuvailla Hanayamataa. Kerrankin sarja, jossa tanssimisesta on tehty oikeasti nättiä. Hahmot ovat lisäksi syötävän suloisia, ja heidän elekielensä on valtavan laaja. Sarjan värimaailma ansaitsee myös erityisen maininnan. Se on todella värikäs, ja värit toimivat yhdessä. Kaikin puolin sarja on miellyttävää katsottavaa, ja katson varmasti loppuun.

Sabagebu! (2/?) – Pudotettu

Läjä hulluja tyttöjä.

Läjä hulluja tyttöjä.

Momoka ei halunnut olla tekemisissä kouluklubien kanssa, mutta hänet pakotetaan liittymään Survival Game Clubiin. Klubin ideana on, että harrastetaan kaikkea ammuskeluun liittyvää. Ja tietenkin klubi on täynnä outoakin oudompia tyyppejä.

Sabagebu on todella tylsä sarja. Se muistuttaa minua viime vuoden sarjasta nimeltään D-Frag! niin hahmojen kuin oudon klubiteemansa vuoksi. D-Frag oli huono sarja, ja en osaa päättää onko Sabagebu yhtä huono vai peräti huonompi kuin se. No, joka tapauksessa, Sabagebu on sellainen sarja, jota ilman pärjää vallan mainiosti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: