Kesäkauden mietteitä: Bakumatsu Rock, DRAMAtical Murder & Love Stage!!

Bakumatsu Rock (2/12) – Toistaiseksi katson

Värien käytössä ei Bakumatsu Rockissa olla säästelty.

Värien käytössä ei Bakumatsu Rockissa olla säästelty.

Ryouma Sakamoto rakastaa rock-musiikkia. Hän oikeastaan elää vain levittääkseen rockin ilosanomaa. Asiaa ei helpota se, että kukaan muu Japanissa ei sitä arvosta, vaan Heaven’s Song –musiikki on ainut sallittu ja täten pidetty musiikkityyli. Kaikki muu on kiellettyä. Ryouma kuitenkin aloittaa oman rock-bändinsä, sillä hän haluaa, että kaikki arvostaisivat rockin tuomaa vapautta.

Bakumatsu Rock kuulostaa hölmöltä, ja sitä se onkin. Se myös näyttääkin hölmöltä, sillä hahmodesignit eivät kyllä ole vanhan ajan Japaniin sopivia. Sarja oli juuri sellainen, että ajattelin lopettavani sen katsomisen kesken ensimmäisen jakson, mutta vielä kahden jakson jälkeenkin pidän siitä jollain oudolla tavalla. Sarjaa ei voi ottaa vakavasti, mikä on yksi syy, miksi sen katsominen on omalla tavallaan rentouttavaa. Ryouma on kyllä hahmona harvinaisen raivostuttava, sillä hän on yli-innokas säätäjä, joka ei tosiaan ajattele mitään muuta kuin rockia, mikä saa hänet kaikenlaisiin typeriin ongelmiin. Jos haluaa vähän erilaista musiikkianimea, niin kannattaa katsastaa Bakumatsu Rock.

DRAMAtical Murder (2/12) – Pudotettu

Nämä hahmodesignit on suunniteltu humalassa, en keksi muuta syytä niiden typeryydelle.

Nämä hahmodesignit on suunniteltu humalassa, en keksi muuta syytä niiden typeryydelle.

Rhyme-niminen virtuaalitodellisuustappelupeli (wau, mikä sanahirviö) on varsin suosittu ajanviete. Ihmisiä kuitenkin on alkanut kadota, ja todennäköisesti rhyme liittyy katoamisiin jotenkin. Aoba Seragaki on nörmijäbä, joka työskentelee roinakaupassa, eikä haluakaan elämältään mitään ihmeempää. Hän kuitenkin joutuu mukaan rhyme-pärinöihin, ja siinä ovatkin sitten sopan ainekset kasassa.

Vihaan sarjoja, jotka ovat tyhmiä, mutta yrittävät olla vakavia. DRAMAtical Murderissa ei ole mitään järkevää, mutta se yrittää olla järkevä. Ensinnäkin, hahmot näyttävät täysiltä pelleiltä. Tarina taasen yrittää olla mukaansatempaava, mutta se on vain tyhmä. Sarjan pääpointti onkin siis vain kuumat poikahahmot, mutta valitettavasti hekään eivät mielenkiintoa pidä yllä. Varsinkaan, kun sarja on myös rumasti piirretty. Ensimmäiseen jaksoon on tuttuun tapaan panostettu, mutta animaation taso laski jo kakkosjaksossa. Katsoin kaksi jaksoa hampaitani kiristellen, enkä kestä yhtään enempää. Älkää tuhlatko aikaanne DRAMAtical Murderin kanssa.

Love Stage!! (3/10) – Katson

Poikain välinen pusu.

Poikain välinen pusu.

Izumi Senan perheessä ja suvussa kaikki ovat jollain tavalla olleet viihdyttäjiä. On taiteilijoita, tanssijoita, muusikkoja ja näyttelijöitä. Izumi kuitenkaan ei viihdyttäjäksi halaja. Hän haluaa mangakaksi, vaikka piirtotaidot hänellä ovatkin tikku-ukkotasoa. Hänen näyttelijävanhempansa kuitenkin haluavat hänestä vielä näyttelijän, ja haluavat tämän osallistuvan erään mainoksen kuvauksiin. Izumi oli pienenä näyttelemässä saman firman mainoksessa pakosta, ja firma haluaa tehdä juhlavuotensa kunniaksi saman mainoksen uusiksi – ja tietenkin samoilla näyttelijöillä. Kehkeytyykö jutusta jotain suurempaa, kun mainoksessa on hääkohtaus, ja Izumi saa näytellä morsianta ja myös suudelma kuuluu kohtaukseen? No arvatkaapa vaan.

Kyseessä on ensimmäinen yaoi-sarja, jota olen seurannut. En siis ole ekspertti näiden sarjojen kanssa, mutta tähän mennessä Love Stage!! on ollut todella miellyttävä sarja. En siedä, miltä Izumi näyttää, mutta muuten en kauheasti moitteita ole sarjasta löytänyt. Se on todella viihdyttävä ja mukavaa seurattavaa. Usein kai yaoi-sarjat eivät ole kovin toimivia, mutta minä taisin sitten aloittaa varsin mainiosta sarjasta tämän genren seuraamisen. Toivottavasti sarja jatkuu yhtä hyvänä, eikä vajoa siihen yaoi-sarjojen normaaliin suohon.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: